Tigla ceramica

Tigla ceramica si tigla turnata tel.076-808-4477, 076-801-1455
Vindem si montam profesional tigla ceramica si tigla turnata cu garantie atat pentru montaj cat si la materiale.
Calitatile tiglei ceramice sunt:
1. are o durata de viata de pâna la 150 de ani;
2. nu are emisii poluante;
3.permite evacuarea vaporilor de apa;
4. asigura o aerisire buna;
Tigla ceramica se monteaza pe sipci orizontale, fiindca greutatea tigle ceramice este de pana la 5 kg/bucata capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. Datorita asperitatiilor de pe suprafata materialului din care este fabricata tigla ceramica evacuarea zapezii si a apei de ploaie este un inconvenient. Tiglele care au forme diferite nu pot fi combinate si nu sunt compatibile. Din acest motiv meseriasii nostril va recomanda ca pentru viitoarele reparatii care pot aparea din diferite motive sa pastrati un stoc de tigle, fie el si unul mic.
Este bine ca de asemenea sa aveti si cateva accesorii in plus, in mod special elementele de fixare sau elementele de aerisire si tiglele de coama(muchie). Pentru a asigura solutii pentru tubulatura de aerisire a grupului sanitar sau bucatariei si trecerea antenei exista sistemele de strapungere a acoperisului. Datorita gamei largi si variate de culori si modele in care puteti gasi tiglele ceramice pe piata chiar si cele mai exigente pretentii ale clientilor nostri pot fi satsfacute, astfel acoperisul pe care il construim va ofera locuintei dvs. un aspect placut care va reprezinta.
Noi va asiguram o garantie intre 3 si 5 ani pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica, diferenta fiind data de calitatea materialelor folosite la montaj.
Acoperisul este cea mai importanta parte la o constructive, fie ea o casa sau o cladire, indifferent daca ea este noua sau veche. Veti avea foarte multe neplaceri din pricina acoperisului daca acesta nu este montat corect. Atunci cand aveti de gand sa faceti un acoperis nou sau sa-l schimbati pe cel vechi pe care il aveti trebuie sa puneti deoparte o suma considerabila de bani pentru a face, repara sau schimba acoperisul, depinde de situatie. Indifferent daca faceti un acoperis nou, il schimbati pe cel vechi sau il reparati pe cel pe care il aveti deja acesta trebuie sa fie de calitate pentru a nu avaea probleme cu el mai tarziu sis a abiba un design placut. Din acest motiv este recomandat sa va consultati cu specialistii nostri in acoperisuri din timp, preferabil inainte sa cumparati materialele nesare pentru acoperis, ca sa nu cumparati materiale de proasta calitate sau care nu va trebuie, neputand sa faceti o treaba buna cu materiale de proasta calitate.
Acoperisul trebuie montat de meseriasi profesionisti, cu ani de experienta in domeniu, nu de necalificat care au lucrat o luna cu noi si se dau mari meseriasi.