Tabla zincata

Tabla zincata si falsuita,tel.0768084477

Acoperisurile din tabla zincata fiind cele mai recomandate pentru cladirile saud casele cu personalitate, astfel acest tip de acoperisuri le confera acestora un aer deosebit.
Profesionistii nostri putand sa execute orice tip de acoperis din tabla zincata, indiferent de marimea pantei sau daca aceasta nu exista.
Un acoperis din tabla faltuita va oferi un aspect contemporan si unic pentru orice stil arhitectural, acesta putandu-se plia perfect, indiferent de stilul arhitectural folosit.
Tabla faltuita fiind cea mai veche metoda utilizata in domeniul constructiilor, inspecial pentru acoperisuri, aduce astazi o solutie cu totul moderna pentru orice tip de constructii,
fie acestea cladiri de patrimoniu, show-room-uri, muzee, biserici, magazine, pensiuni, hoteluri, cabane, cladiri de birouri, cladiri rezidentiale (blocuri mansardate, vile, case), etc.
Tabla faltuita fiind realizata din otel zincat la cald si mai apoi vopsit are o serie de avantaje printre acestea se numara si: rezistenta impotriva vanturilor puternice, durabilitate, lucrabilitate si protectie la infiltratii.