Sindrila Bituminoasa

Sindrila bituminoasa este realizata din fibra de sticla si bitum impregnata cu granule abrazive de diferite culori Vindem si montam profesional sindrila bituminoasa.

Sindrila bituminoasa este la dimensiuni cuprinse itre 900-1000.mm si latime 300-400.mm configurate pe o singura parte ,are granule abrazive impregnate in bitum ceea ce o face foarte rezistenta la ultraviolete si cu o durata de viata relativ mare si siguranta la intemperii foarte buna ,varietetea mare de culori si forme face sindrila bituminoasa sa concureze cu alte sisteme de invelitoare si asigura constructiilor o frumusete aparte. Sindrila bituminoasa nu are pierderi mari ceea ce face ca pretul pentru un acoperis sa fie unul dintre cele mai mici de pe piata.

-Montajul sindrilei nituminoase trebue facut de meseriasi ,intrucat montajul defectuos va face sa distrugeti sindrila bituminoasa , la fel ca celelalte sisteme de invelitoare trebue montata profesional.
-Sindrila bituminoasa are forme in solzi de peste ,dreptunghiular,romb,etc
-Montajul se face de jos in sus si la streasina acoperisului se monteaza primul rand de sindrila bituminoasa intoarsa cu partea de sus catre in jos se prinde in cuie speciale de sindrila nu recomand sa folositi cuie de tabla la sindrila este foarte riscant practic stricati materialele.
-Firma noastra monteaza profesional sindrila bituminoasa si acorda o garantie de 5 ani (doar pentru montaj, deoare materialele vin cu certificat de garantie oferit de producator din fabrica).