Experienta meserie

Ma numesc Stefan, si am inceput lucrul in acoperisuri in toamna anului 1979...

Am lucrat la Trustul de Constructii Carpati, unde am executat lucrari deosebite, cum sunt acoperisurile invelite cu solzi de cupru cu ornamente, atat pe coama casei cat si la jgeaburi si burlane.

Am realizat dulgherie profesional, cu cosoroaba asigurata bine cu sarma de  8 mm.

Am montat capriori chertati atat la cosoroaba cat si la pene, inclusiv la pana de coama.

Am executat acoperisuri asistat de un inginer de rezistenta, de unde am invatat cum trebuie executat un acoperis complet profesional si sigur.

Am deprins meserie de la cei mai buni meseriasi din Romania, si nu de la unul singur, ci de la mai mult de 12 meseriasi.

Acesti oameni au lucrat in perioada comunista in strainatate, unde s-au perfectionat in acoperisuri.

Eu am fost invatat de ei, in calitate de ucenic, timp de 14 ani, tot ce trebue in materie de acoperisuri. Am lucrat la executia unor lucrari mari, cum sunt Palatul Prezidential Cotroceni, Biblioteca Nationala, Vila Foisorul din Sinaia, Muzeul de Arta etc.

Dupa revolutie am plecat de la Trustul Carpati, si am lucrat intai ca particular cu dooa ajutoare necalificate, ca mai apoi sa infiintez o firma.

Am pregatit oameni seriosi si devotati meneriei in acoperisuri si am pus la dispozitia clientilor mesriasi de cea mai buna calitate .In aceasta perioada sunt multi care fac de toate dar putini care fac si menerie, cei care fac de toate cu siguranta nu fac nimic profesional.

Meseria are niste fineturi, pe care numai cei bine pregatiti si buni meseriasi le stiu. Oricine poate face orice dar va face din topor cum se zice.

Noi am invatat ca nu trebue sa facem rabat la calitate in favoarea materialelor, nu trebue sa facem lucru prost pe bani putini, mergem pe premiza "ai bani faci,nu ai bani nu faci".

Un acoperis facut prost nu o duce mult si, sincer, acolo unde merge si asa, la noi nu merge, ori facem lucru de calitate ori nu mai facem.

Lucram acoperisuri cu tigla metalica,tigla ceramica sindrila ,tabla falsuita numai la dublu,tel.076-808-4477.